Boc: PDL are un blazon de aparat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fostul presedinte al Partidului Democrat Liberal, Emil Boc, a declarat sambata ca nu ar renunta la numele formatiunii, in cazul aliantei cu PNL, deoarece PDL are un blazon de aparat, scrie Agerpres.

”Nu fac parte din nicio structura de conducere a partidului, cu alte cuvinte parerea mea nu conteaza.

Punctul meu de vedere este si ramane ca PDL are un blazon de aparat, a dat de doua ori presedintele Romaniei, a dat vreo trei primari generali ai Capitalei, a avut Guvern si din acest punct de vedere cred ca nu ar trebui stearsa cu buretele istoria Partidului Democrat Liberal. O solutie de comasare, nu prin absorbtie, ci de comasare cu un nume nou ar fi solutia rezonabila pentru ceea ce inseamna, din punctul meu de vedere, strict personal, viziunea PDL”, a spus Emil Boc.

El a adaugat insa ca decizia si responsabilitatea unei asemenea decizii revin conducerii partidului.

Primarul Emil Boc a participat sambata la ceremonia de aniversare a 20 de ani de la infiintarea SMURD Cluj.

Emil Boc a fost timp de sapte ani presedintele PDL.

Presedintele Partidului National Liberal, Klaus Iohannis, a anuntat sambata ca PDL a acceptat ca partidul care va aparea in urma fuziunii dintre cele doua formatiuni sa se numeasca PNL, iar Congresul a aprobat fuziunea acestora.

“Eu, personal, sunt pentru fuziune. Sunt in pozitia sa va confirm ca PDL accepta ca noua formatiune sa se numeasca PNL”, a spus Iohannis, la Congresul partidului.

Delegatii Congresului au votat cu majoritate de voturi fuziunea PNL cu PDL. Au fost 6 voturi impotriva si 4 abtineri.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

2 Comments

 1. ioan

  Bocule ….. exceptionalul vostru BLAZON de a TAIA SALARII SI PENSII VA RUGAM SA IL PASTRATI IN ETERNITATE ca asta va caracterizeaza sugrumarea ROMANILOR .. ne miram bocule ca inca nu ti-ai gasit nasul in CLUJ,, care sa-ti faca de o lauda in curte!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
  1. dilau

   mai ioane, eu sint…..nu mai spun ca stie toata lumea.de data asta iti jur ca nu mai taiem nimic.chiar urcam totul cu 20 %, dar dam afara vreo 50 % . asa merge?.sau preferi sa facem 3 euro benzina?.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2