Bocicoiu Mare ramane fara Consiliu Local. Magistratii au dat amanare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Localitatea Bocicoiu Mare ramane in continuare fara Consiliu Local. Magistratii maramureseni au decis sa amane cauza pentru data de 23 octombrie, in termenul initial care a avut loc pe data de 30 iunie.

Problemele din localitate sunt vechi si conflictul in forul local este unul politic, astfel ca primarul, Liviu Lazarciuc, dupa ce a vazut ca nu se poate ajunge la un consens pentru aprobarea bugetului local pentru anul in curs si nu obtine nici sprijin pentru continuarea proiectelor locale de infrastructura a decis solicitarea dizolvarii Consiliului Local in instanta, in Contencios Administrativ.

Intial magistratii au dat ca prim termen in acest dosar data de 25 septembrie, dar au devansat sedinta pentru data de 30 iunie.

Solutia data a fost insa una de amanare pentru data de 23 octombrie. Abia atunci, in cazul in care instanta va da aviz favorabil solicitarii primarului de a dizolva Consiliul Local, riveranii se vor putea gandi la alegeri anticipate in localitate.

Mara MURESAN 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Maria Smillar

    Bravo…foarte bine..in sfarsitul se misca ceva…daca esti ruda sau neam…poti obtine ceva pentru ca consiglieri FAC contra primarului….cate apertamente se puteau face d-nilor consiglieri?era numai una din propunerile primarului….

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2