Bogdan Tomoiaga ( PSD): „Maramuresul Voievodal indrazneste sa creada in parlamentarii social-democrati”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

bogdan-tomoiagaGheorghe Bogdan Tomoiaga este candidatul PSD Maramures pentru Camera Deputatilor, la alegerile de duminica, 11 decembrie 2016. Originar din Borsa, Bogdan Tomoiaga este, din luna iunie 2016, consilier judetean PSD. Acesta a fost desemnat candidat pentru Consiliul Judetean Maramures, in urma conferintei de alegeri desfasurata in mini-colegiul Borsa, Moisei, Sacel, Saliste si Dragomiresti, care a avut loc in luna mai 2016.

Bogdan Tomoiaga a fost ales, in luna octombrie, prin votul membrilor Comitetului Executiv Judetean al PSD Maramures, candidat pentru Camera Deputatilor in viitorul Parlament al Romaniei. Duminica, 11 decembrie, maramuresenii sunt asteptati la vot pentru a-si alege reprezentantii pentru urmatorul mandat in Senat si Camera Deputatilor. Ca si viitor deputat de Maramures, Bogdan Tomoiaga isi doreste o continuare a lucrurilor bune in judet, insa cu precadere in Borsa si in zonele limitrofe.

In varsta de 39 de ani, borseanul a absolvit Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii „Babes-Bolyai” Cluj Napoca, iar in prezent este director al SC ”Turism Perla Transilvaniei”. Bogdan Tomoiaga a lucrat si ca programator in Cluj Napoca, apoi ca informatician la BCR Borsa si a administrat, pentru 10 ani, o societate comerciala. Candidatul PSD Maramures pentru Camera Deputatilor este membru fondator si secretar la ”Rotary Club” Borsa MM. De cate ori vorbeste despre orasul natal, Borsa, Bogdan Tomoiaga afiseaza mandria omului care stie ca apartine unui loc sfant.

”Borsa este un oras pitoresc, cu oameni si locuri deosebite, iar in ultima perioada s-au facut pasi importanti pentru iesirea din obscuritate. Orasul are un potential nelimitat de dezvoltare si promovare, fapt care ne determina sa actionam si sa ne implicam activ.

O buna administratie locala, care lucreaza deja cu administratia judeteana si va lucra si mai bine cu parlamentarii de Maramures, poate sa faca acest lucru eficient in folosul borsenilor si al tuturor comunitatilor din judet. Sunt mandru sa reprezint Borsa si intreg Maramuresul Voievodal in Parlamentul Romaniei si imi doresc ca, in mandatul de deputat cu care maramuresenii sper sa ma investeasca, sa pot ajuta cu proiecte de dezvoltare cat mai multe comunitati din judetul nostru”, a declarat candidatul PSD Maramures pentru Camera Deputatilor, Bogdan Tomoiaga.

Viitorul parlamentar de Maramures a aratat ca, in Programul de Guvernare al PSD, programele pentru tineri ocupa un loc aparte. Totodata, ca om de afaceri, Bogdan Tomoiaga considera ca Programul de Guvernare al PSD pentru mediul de afaceri si pentru economie are un fundament clar, iar propunerile cu care vin social-democratii in Proiectul de Tara sunt fiabile.

”Turismul este un sector extrem de important pentru dezvoltarea pe termen mediu si lung al multor comunitati maramuresene. Daca vom investi si mai mult in turism, vor fi pusi in valoare oamenii gospodari, locurile pitoresti si traditiile maramuresene. Cu totii ne dorim localitati cu o infrastructura moderna, cu noi investitii in turism, atat in sectorul privat cat si public, pentru a deveni un judet de referinta pe harta turistica a Romaniei.

La nivelul Consiliului Judetean Maramures continua deja directia de dezvoltare a acestora si sunt elaborate si implementate proiecte noi, proiecte de interes local si regional gandite in folosul tuturor maramuresenilor. Pentru ca acestea sa aiba, insa, continuitate, trebuie sa aducem bani de la nivel central si, cel mai important, trebuie sa elaboram legi benefice care sa vina in sprijinul fiecarui locuitor al judetului”, a declarat Bogdan Tomoiaga, candidatul PSD Maramures pentru Camera Deputatilor la alegerile de duminica, 11 decembrie 2016.

Bogdan Tomoiaga sustine ca echipa de parlamentari pe care PSD Maramures a propus-o pentru Parlamentul Romaniei imbina experienta cu profesionalismul si daruirea, pe listele pentru Camera Deputatilor si pentru Senat regasindu-se atat nume vechi, cat si nume noi, dar si tineri si femei.

”Indraznesc sa cred in fiecare coleg parlamentar PSD si indraznesc sa cred in Maramures. Indraznesc sa cred ca duminica, la vot, maramuresenii vor alege intelept si ne vor acorda increderea pentru a-i reprezenta cu cinste si onoare in Parlamentul Romaniei. Indraznesc sa cred in Programul de Guvernare propus de PSD si indraznesc sa cred ca duminica, la numaratoarea voturilor, voi putea sa multumesc fiecarui maramuresean ca ne-a acordat girul si increderea sa!”, a declarat candidatul PSD Maramures pentru Camera Deputatilor, Bogdan Tomoiaga.

Biroul de presa al PSD Maramures

Material difuzat la comanda PSD Maramures cod AEP 11160007

bogdan-tomoiaga2

bogdan-tomoiaga1

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Danny

    Maramuresul in intregul sau(voievodal este un termen( istoric ,cu emfaza)trebuie sa creada in acei parlamentar care sunt onesti,competenti si responsabili si ,care sa-i reprezinte cu cinste in forul legislativ al tariil((apartenenta politica este importanta ,dar rolul determinant il are profilul moral-civic al candidatului

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2