Boicot – Retailul non alimentar nu își reia activitatea imediat în “centrele comerciale incorecte”. Proteste cu banderolă ulterior

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Organizația Patronală a Retailerilor din România – RORETAIL anunță că membrii săi nu își vor relua activitatea în “centrele comerciale incorecte”. Membrii RoRetail nu își vor redeschide, la începutul săptămânii viitoare, magazinele în acele centre comerciale care au continuat să solicite plata chiriei pentru ultimele luni, în condițiile în care, prin acte normative, activitatea retailerilor a fost oprită.

Autoritățile au luat decizia de a opri activitatea de comercializare cu amănuntul a bunurilor și serviciilor nealimentare în centrele comerciale, dar nu au intervenit și cu clarificări privind derularea în această perioadă a relațiilor dintre comercianți și proprietarii de centre comerciale. În aceste condiții, deși au existat exemple de comportament corect de afaceri din partea deținătorilor de centre comerciale, mulți alții au adoptat o atitudine incorectă și imorală, solicitând în continuare plata chiriei și demarând procedurile de executare silită a chiriașilor, arată organizația.

Citește mai mult la profit.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *