BOLNAVI RĂU – Număr record de farmacii în Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

Municipiul reședință de județ este sufocat de farmacii. Le găsești la tot pasul, fiind zone în oraș unde stau una lângă alta. Semn că o astfel de afacere are mare trecere, dar ne mai arată și că băimărenii sunt sunt printre cei mai grijulii cu sănătatea lor.

Potrivit informațiilor furnizate de către Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș, pentru ziarmm.ro, la data de 31 decembrie 2021 instituția derula contracte cu un număr de  82 de furnizori, respectiv 200 de farmacii. În Baia Mare sunt nu mai puțin de 64 de furnizori de medicamente și materiale sanitare.

Dintre orașe, în Baia Sprie avem șase farmacii, în Borșa sunt 7, în Cavnic sunt 2, trei în Seini, la Sighetu Marmației sunt 14 unități farmaceutice, două în Tăuții Măgherăuș. În marea majoritate a comunelor și satelor din județul nostru există minim o farmacie.

„Mie mi se pare că sunt mult prea multe farmacii. La RFN sunt una lângă alta și toată ziua vezi lumea că intră și iese. Sunt săraci oameni și caută oferta cea mai bună la medicamente”, ne spune Andreea.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. Flaviu

  Daca farmaciile sunt pline asta înseamnă că oamenii au grijă de sănătatea lor ? Cine scrie articolele astea ,femeia de serviciu?

  Reply
 2. Haiduc

  Ce și cât punem in gură = boală / sănătate! Simplu.
  Dar e greu să schimbăm obiceiuri proaste.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole