Bolovanii de pe DN 18, un real pericol pentru soferi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prefectul judetului Maramures, Anton Rohian, a convocat miercuri, 26 februarie o intalnire cu institutiile responsabile in vederea inventarierii problemelor ce pot afecta siguranta traficului rutier pe DN 18, zona Gutai.

La discutii au luat parte reprezentantii firmei AKTOR, proiectantul si executantul lucrarilor de reabilitare pe DN18 pe tronsonul Baia Sprie – Sighetu  Marmatiei, ai firmei Egnatia Odos SA, consultantul pe lucrare, ai Inspectoratului judetean pentru Situatii de Urgenta “Gheorghe Pop de Basesti“ Maramures, seful de district  Baia Sprie si cel al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale – sectia Baia Mare.

O problema stringenta o reprezinta desprinderea unor blocuri de piatra si a unor bolovani pe D.N. 18, situatie analizata in data de 22 februarie in teren de o echipa mixta din Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta.

In acest sens au fost  identificate zonele vulnerabile, au fost semnalizate corespunzator si urmeaza a se actiona in cel mai scurt timp, in vederea asigurarii sigurantei traficului rutier.

De asemenea, s-a discutat cu consultantul si proiectantul lucrarii de reabilitare de DN 18 despre eventualele largiri de drum (refugii) si montarea unor parapeti de piatra in zona Gutai.

ZiarMM.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole