septembrie 26, 2021

Bomba anului in Baia Mare: Primarul Cristian Anghel condamnat la 2 ani si 6 luni inchisoare, cu executare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primarul Cristian Anghel a fost condamnat penal la pedeapsa inchisorii de 2 ani si 6 luni, cu executare. Curtea de Apel Cluj a hotarat astazi, prin sentinta definitiva trimiterea edilului baimarean dupa gratii, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in forma calificata.

Contactat telefonic, subprefectul Dorin Buda a afirmat ca dupa confirmarea din partea instantei, Prefectura va emite un ordin de incetare a mandatului de primar. “Vom emite un ordin de incetare a mandatului de primar. Mai intai, trebuie sa fim sesizati de secretarul Primariei, dupa care prefectul emite ordinul respectiv”, a precizat Dorin Buda.

Dupa incetarea mandatului de primar al lui Cristian Anghel, in Baia Mare se vor organiza noi alegeri.

UPDATE: Conform purtatorului de cuvant al Tribunalului Maramures, sentinta se va pune in aplicare in cel mai scurt timp, dupa cum spune legea. “Dupa trimiterea copiei dispozitivul deciziei emise de Curtea de Apel Cluj, la Judecatoria Baia Mare, se emit automat formele de executare, respectiv mandatul, care este pus in executare de organele de Politie. In mod normal, Curtea de Apel trebuie sa trimita de indata copia. Cel mai probabil, in cursul zilei de azi”, a declarat judecatorul Codruta Alb, purtatorul de cuvant al Tribunalului Maramures. Punerea in executare ar putea avea loc chiar si in cursul zilei de miercuri.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2