Bomba de presa lansata de jurnalistii de la New York Times in scandalul demiterii sefului FBI

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In SUA, scandalul demiterii sefului FBI este departe de a fi incheiat. In timp ce presedintele Donald Trump era pe drum spre Arabia Saudita, jurnalistii de la New York Times au mai lansat o bomba de presa.

In aceste noi dezvaluiri, jurnalistii de la The New York Times citeaza stenogramele intalnirii Trump-Lavrov. Potrivit documentului, confirmat de Casa Alba, presedintele SUA le-a spus ministrului de externe rus si ambasadorului Moscovei la Washington:

Discutie Trump-Lavrov: “Tocmai l-am concediat pe directorul FBI. Era un nebun, numai bun de legat. M-am confruntat cu o mare presiune din cauza Rusiei. Acum a fost inlaturata” (sursa: The New York Times).

Discutia a avut loc pe 10 mai, in Biroul Oval, la o zi dupa concedierea lui James Comey. Fostul director FBI va depune marturie in Senat, in cadrul audierilor privind implicarea Rusiei in alegerile de anul trecut si care vor avea loc dupa Ziua Memoriala, sarbatoare ce va fi marcata pe 29 mai, relateaza AGERPRES.

In paralel, jurnalistii Washington Post au dezvaluit ca un inalt oficial de la Casa Alba a devenit „persoana de interes” in ancheta privind legaturile campaniei lui Trump cu Rusia.

Ziaristii americani nu i-au publicat identitatea si s-au limitat sa afirme doar ca este vorba de un apropiat al presedintelui.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole