BOMBA in PSD: Sorina Pintea, locul 1 pe lista de la Senat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

sorina-pintea1UPDATE: Sedinta Comitetului Executiv al PSD s-a incheiat. Lista a ramas asa cum a fost ea prezentata de Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures. Sorina Pintea este locul I la Senat, urmata de Liviu Marian Pop. La Camera Deputatilor, primele trei locuri sunt ocupate in ordine de Gheorghe Simon, Sorin Bota si Calin Matei.

Surpriza de proportii in PSD Maramures. Dupa ce in urma cu cateva zile lista pentru Senat si Camera Deputatilor a fost stabilita, iata ca a aparut o modificare de ultima ora.

Directorul Spitalului Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” Baia Mare, Sorina Pintea, va candida, cel mai probabil, de pe pozitia intai la Senat, locul doi urmand sa fie ocupat de actualul senator Liviu Marian Pop.

In ceea ce priveste lista pentru Camera Deputatilor, aceasta a ramas nemodificata.

Conducerea PSD Maramures si-a dat acordul pentru candidatura Sorinei Pintea, totul urmand sa se decida in Comitetul Executiv National al PSD, care a inceput astazi la ora 15.00. Cel mai probabil, Liviu Dragnea isi va da acceptul pentru modificarea

Vom reveni cu amanunte.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

15 Comments

 1. G.B

  Pai Pop Liviu ne-a aratat tot ce poate,adica nu mare lucru.Daca ramane CNADTCU el nu mai are niciun rol.

  Reply
 2. Luca

  Ar fi cazul sa dispara si clujeanul de pe liste,iar Barlea si Matei din cate se vede nu au excelat in scoaterea judetului din caca(o).

  Reply
 3. Attila

  Nu cred ca psd va avea 2 senatori in mm, deci plm ramane pe dinafara. Nice!
  Poate il pune partidul sef la echipa de ridicat autovehicule abandonate pe domeniul public, ca ar fi pacat de copii sa se intoarca la catedra.

  Reply
  1. STEKO

   In ce scoala ar fi binevenit?Cum s-ar uita la el fostii colegi?N-a excelat nici la catedra cum n-a axcelat in nimic.Ii ramine firma…si daca nu-i da,,statul”o mina de ajutor ramine si fara aia…

   Reply
   1. mircea

    Statul le da o pensiuca linistitoare de parlamentar.Dupa un singur mandat castiga cat un miner dupa 25 de ani de subtteran,ca doar nu o sa lucreze in parcurile industriale inexistente.Sansa noastră ca sa lucram intr-un astfel de Parc si sa locuim in judet,e ca administratiile din judetele vecine sa construiască la granita dintre judete: aproape de Seini,Arinis ,Somcuta Mare sau dinspre Dej catre Târgu Lapus.Ca doar nu o sa facă acum pesedistii ceva daca in 26 de ani nu au miscat un deget.

    Reply
    1. Attila

     Da, dar pensia nu o poate primi acum, ci doar la implinirea varstei de pensionare. Pana atunci, plm trebuie sa mai traga. Si tot pana atunci, poate se schimba legea, ori o declara curtea neconstitutionala.

     Reply
    2. C. Andreica

     Domnilor, ce va indreptateste sa l judecati pe PROFESORUL Pop? Ati fost colegi de catedra , de liceu , de scoala, ?Ati intrebat primarii , directorii de scoli, cat au fost sau n au fost de ajutati? Ati fost membrii ai S.L.I.MM. si activitatea presedintelui Pop v a dezamagit?,,vezi de barna din ochiul tau si apoi de paiul din ochiul altuia,, Cu stima, un dascal.

     Reply
     1. Attila

      Ne indreptatesc faptele lui de vitejie din senat, unde s-a remarcat doar prin ilegalitatile comise pentru salvarea lui ponta. Si ar mai fi agramatismul constant. Degeaba semnezi „un dascal”, din pacate de multa vreme ajung in invatamant tot felul de neaveniti, precum acest plm.

     2. Dorin

      Hai ma nene,e bun pentru voi ca ati obtinut venituri salariale prin instante,venituri pe care maramureseanul de rând nu visează sa le aibe intr-o viată intreaga.Nu i-a pasat ca oamenii trăiesc prost,ca nu au locuri de munca sau ca cei care au sanse sa mai lucreze au venituri salariale cu care nu se descurca.Dar datorita sărăciei maramureseanul isi ia coconii si pleacă in străinătate astfel incat scadenta a ajuns si la voi prin comasare de scoli si restructurari.Si asta e doar începutul sfarsitului,scăderea populatiei si implicit a natalitatii o sa va puna in situatie ca pe viitor multi dintre voi sa nu mai prinda pensia din postura de dascăl.Judetul asta nu a fost salvat de profesori,doctori si nici măcar de ingineri.Lui plm probabil ii place sa-l vada contaranii la tv,sa recunoastem e cel mai popular din sat ( păcat ca la început de emisiune nu spune de unde se trage).

     3. STEKO

      Ayayayayay!Daca si predai precum scrii,esti demn sa fii coleg cu PLM!Imi pare rau de copiii pe care cu onoare ii educati!Adica inteleg din ce in ce mai bine unde incep deficientele in sistemul educational romanesc!Totusi…poate vre-un director de scoala sau liceu imi confirma ca-l doreste coleg in cadrul unitatii de invatamint pe care-l conduce…

 4. CADRACU

  Cred ca stirea a fost doar o fumigena,ca doar nimeni nu-l sapa pe sindicalist,mai ales dupa substantialele servicii de albire a lucrării lui Ponta prin desfiintarea CNADTCU.Nu contează ca nu a realizat ceva pentru judetul asta ci important e servilismul si obedienta fata de tovarasii de la Centru.

  Reply
 5. Tipografia baia mare

  Domnii Liviu Marian Pop si Gheorghe Simon… sa-si plateasca datoriile la tipografii baimarene de acuma 4 ani fara sa mai faca amenintari cu ANAFUL… ATENTIE TIPOGRAFII, NU IMPRIMATI NIMICA….

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole