Bomba: Un fost deputat maramuresan revine in politica, in tabara PP-DD

PP-DD  anunta reintregirea echipei cu inca doi membri pe raza judetului Maramures, dar nu da nume. Se vrea a fi o surpriza de proportii, totodata o lovitura sub centura, deoarece numele celor doi viitori colegi de partid provin din PSD.

”Am inceput reorganizarea Biroului Permanent Judetean in teritoriu. Vreau sa comunic faptul ca am identificat doua competente distincte, una responsabila pe Baia Mare, in persoana lui Marius Marginean, alta in Maramuresul istoric, Gavrila Mihali.

Cautam un candidat la Sapanta, avem in lista doi potentiali candidati surpriza la Borsa, dintre care unul foarte cunoscut la nivel national si de la care asteptam un procent de peste 20%”, informeaza presedintele PP-DD Maramures, Pamfil Cristea.

Pe surse, ar fi vorba de fostul deputat cu doua mandate, (unul PSD si altul PRM) Luca Stefanoiu, despre care se stie ca a fost condamnat in 2012 de Curtea de Apel Cluj la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa.

ZiarMM.ro

foto: Curierul National

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

2 Comments

  1. Pitbull de serviciu

    Geniala idee, Stefanoiule! De la merele verzi fermentate in acidul gastric ti se trage? Sau, hac!, ai trecut la mere coapte?

    Reply
  2. ioan

    TRAGEDIE<< TRAGEDIE,,, cu cat tupeu acest C… iese intre oameni si mai are si pretentii,, c…ascunde-te ca nu nu am uitat nici astazi crima facuta de tine ,, in public s-ar putea sa o patesti foarte FOARTE urat,, evita con atctul cu noi …. CAT OBRAZ GROS POTI AVEA IN FAPT TE ASTEPTAM SA-TI LA MUIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2