Bombardament: 13 morti la Donetk

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

autobuz-donetskTreisprezece persoane au fost ucise joi dimineata la Donetk, in estul Ucrainei, dupa ce un obuz a cazut intr-o statie de troleibuz dintr-un cartier al orasului pana acum relativ ferit de luptele ce au loc intre insurgenti si armata ucraineana, a indicat un reprezentant al Primariei locale, citat de AFP transmite Agerpres.

‘Douasprezece persoane au fost ucise in troleibuz si alta in timp ce se afla intr-o masina care trecea prin apropiere’, a indicat un reprezentat al serviciilor de urgenta din Donetk, fief al separatistilor prorusi. Conform aceleiasi surse, alte aproximativ 10 persoane au fost ranite.

Potrivit autoritatilor separatiste, citate de Interfax, statia de troleibuz se afla in raionul Bosse, situat in sudul orasului Donetk, zona ce a fost bombardata joi dimineata de fortele ucrainene.

Miercuri serara, un bombardament intr-un cartier din apropierea aeroportului Donetk, teatrul de mai multe zile al unor lupte violente intre fortele ucrainene si rebeli, s-a soldat cu omorarea unei persoane ce se afla intr-un autobuz, de asemenea lovit de un obuz, a indicat pentru AFP Ivan Prihodko, responsabil al Primariei orasului.

La 14 ianuarie, o racheta a lovit un autobuz la Volnovaha (regiunea Donetk), ucigand 13 civili. Kievul si rebelii se acuza reciproc de a fi la originea acestui bombardament.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2