Bombardamente in centrul orasului Donetk: Trei morti intr-o masina

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Mai multe tiruri de artilerie au facut trei morti in centrul orasului Donetk, bastion al separatistilor prorusi din estul Ucrainei, cadavrele gasindu-se intr-o masina arsa in intregime, au constatat jurnalisti ai AFP citata de Agerpres.

Trei trupuri neinsufletite, calcinate in intregime, au fost scoase din masina si asezate in saci mortuari.

Potrivit unui politist de la fata locului, este vorba de civili, a caror masina a fost prinsa sub o ploaie de obuze care s-a abatut asupra strazii Sevcenko aproape de ora locala 16.00 (13.00 GMT), in imediata apropiere a unui supermarket.

Ciuruita de srapnele, masina a continuat sa mearga 100 de metri acoperita de flacari, fiind posibil ca focul sa fi fost agravat de un cablu de tramvai agatat de autoturism, o Lada.

Mai multe obuze au cazut in zona. La o ora dupa atac, pompierii inca mai luptau cu flacarile, care riscau sa afecteze grav Palatul Culturii, cladire eleganta cu fatada bleu. De-a lungul strazii, pe o portiune de 200 de metri, geamurile au fost sparte, iar ramurile copacilor rupte.

Obuzele au venit din nord-vest, din directia aeroportului din oras controlat de fortele ucrainene, dar este imposibil de stabilit cu certitudine cine sunt autorii tirurilor.

Rebelii din Donetk acuza Kievul ca bombardeaza deliberat zonele locuite de civili. Mai multe bombardamente soldate cu victime la Donetk au avut loc in zone apropiate de cladiri ocupate de rebeli.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2