Bonurile castigatoare la extragerea Loteriei fiscale sunt cele din 11 octombrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

bon fiscalBonurile fiscale emise in data de 11 octombrie, cu o valoare de 772 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica, scrie Agerpres.

La aceasta extragere au participat toate bonurile fiscale emise in perioada 1 — 31 octombrie 2015. Din fondul de premiere pentru extragerea lunara, de un milion de lei, vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Astfel, duminica, 22 noiembrie, a fost organizata prima etapa de selectie, care a constat in extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. In cazul in care nu exista castigatori, fondul de premiere va fi reportat.

Pe 27 decembrie 2015, va avea loc o extragere ocazionala, organizata suplimentar.

Ministerul Finantelor Publice a stabilit fondul de premiere pentru Loteria bonurilor fiscale la un milion de lei pentru fiecare din extragerile lunare din perioada august-decembrie 2015.

Extragerile se organizeaza in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni, pentru luna anterioara.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2