BORȘA – Femeie dispărută în zona Valea Poienii. E căutată și cu elicopterul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Căutări la Borșa pentru găsirea unei persoane date dispărute în zona Valea Poienii. Alerta a fost dată în această dimineață, iar acum autoritățile încearcă să dea de urma persoanei.

ACTUALIZARE

Polițiștii maramureșeni caută o femeie de 87 ani din municipiul Borșa. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Azi, 07 august, la ora 8.36, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că de ieri, 06 august, ora 11.30, femeia a dispărut de la domiciliu și până în prezent nu a revenit. Borșeanca are aproximativ 1,60 m înălțime, 50 kg, păr lung grizonat, aceasta deplasându-se cu ajutorul unei bâte din lemn. La momentul dispariției purta o bluză de culoare mov și fustă de culoare neagră.

Totodată, în cursul zilei de azi, au fost desfășurate activități de căutare ale femeii cu efective mărite ale poliției, jandarmilor, salvamontiștilor. La căutări a participat și un elicopter, precum și aproximativ 40 de voluntari”, precizează IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2