Borsa: Furt cu un prejudiciu mare solutionat de politisti – Doi tineri au fost retinuti pentru 24 de ore

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii maramureseni au identificat doi tineri din judetul Bistrita Nasaud, banuiti de comiterea unui furt din locuinta cu un prejudiciu mare. Joi, 13 februarie, a fost dispusa retinerea lor pentru 24 de ore.

In fapt este vorba despre doi tineri de 19, respectiv 24 de ani, banuiti ca in cursul lunii noiembrie 2019 au comis un furt dintr-o locuinta situata pe raza orasului Borsa. Valoarea prejudiciului cauzat a fost estimata la 65.000 de lei.
Pentru solutionarea cauzei, imediat dupa sesizare a fost constituita echipa complexa de cercetare si au fost efectuate multiple activitati pentru obtinerea datelor care sa conduca la stabilirea identitatii si depistarea celor care au comis furtul.

Astfel ca, dupa identificarea lor, ieri, 13 februarie, au fost efectuate perchezitii la domiciliile acestora, in vederea documentarii faptei. In urma perchezitiilor au fost identificate si ridicate mai multe bunuri sustrase, precum si bunuri folosite la comiterea activitatii infractionale, conform IPJ Maramures.

In baza probatoriului administrat a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore fata de cei doi tineri, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus cu propunerea de luare a masurii arestarii preventive.
In cauza politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii lor activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2