Borsa: La volan sub influenta bauturilor alcoolice si cu permisul retinut

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

alcoolIn timp ce desfasurau activitati de supraveghere si control a traficului rutier pe DN 18, politistii au oprit un autoturism ce se deplasa pe raza localitatii Sarasau. La volanul masinii a fost identificat un tanar de 28 de ani, din orasul Borsa.

Verificarile au relevat ca permisul de conducere al tanarului era retinut din 27 ianuarie, iar valabilitatea inspectiei tehnice periodice si a politei de raspundere auto civila erau expirate, conform IPJ Maramures.

El a fost testat cu aparatul etilotest si s-a constatat ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Politistii l-au sanctionat contraventional, au retras certificatul de inmatriculare al autovehiculului si placutele aferente si au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de conducere a unui autovehicul cu permisul retinut.

Politistii au intocmit alte sase dosare penale pentru comiterea de infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. In trei cazuri, persoanele depistate sunt cercetate pentru comiterea infractiunii de conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Totodata, au fost retinute in vederea suspendarii 18 permise de conducere.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole