BORȘA – O mașină a intrat sub un TIR langă fosta unitate militară

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Grav accident de circulație petrecut în urmă cu puțin timp la Borșa, langă fosta unitate militară. Din primele informații se pare că o mașină ar fi intrat sub un TIR. La fața locului sunt polițiștii, pompierii și echipajele de prim ajutor.

ACTUALIZARE

„Aseară, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe strada Libertății din oraș a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă.

La fața locului polițiștii au constatat că un tânăr de 18 ani din Borșa, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare înspre Moisei, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care a pătruns pe D.N. 18 de pe o cale de acces, condus de un bărbat de 33 de ani din oraș. Ulterior, cel de doilea autoturism este proiectat într-o autoplatformă, care se afla parcată în afara părții carosabile pa partea stângă a direcției de mers, iar primul autoturism este proiectat la rândul său a fost proiectat într-o semiremorcă, care se afla poziționată pe partea dreaptă a direcției de mers, în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri. Le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Maramureș, pentru ziarmm.ro.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2