Borsa: Perchezitii domiciliare la persoane banuite de comiterea infractiunii de braconaj

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Marti, 7 februarie, politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase impreuna cu politisti din cadrul  Politiei Orasului Borsa, sprijiniti de lucratori din cadrul Serviciului Actiuni Speciale, au efectuat patru perchezitii domiciliare la locuintele unor persoane banuite de comiterea infractiunilor de braconaj cinegetic si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Persoanele vizate, mai multi barbati domiciliati in orasul Borsa, sunt banuite ca in perioada 18 – 19 decembrie 2016 ar fi braconat un cerb in locul numit ,,Gura Baii”, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

In urma perchezitiilor efectuate, politistii au descoperit si ridicat in vederea continuarii cercetarilor trei trofee de cerb carpatin, un trofeu caprior, carne de vanat precum si alte bunuri provenite din activitati infractionale.

Fata de unul dintre suspecti a fost dispusa masura controlului judiciar si sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1