Borsenii se revolta pe Facebook ca nu au lumini ornamentale de Craciun

home camp2
home camp2
home camp2

borsa moisei viseu“Borsa in bezna, in luna cadourilor”, acesta este mesajul sugestiv scris intr-o imagine alcatuita din trei parti si care a fost postata pe Facebook.

Autorul ei este borseanul Horatiu Dinca, acesta fiind nemultumit de faptul ca Borsa nu a fost iluminata corespunzator cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, desi localitati precum Moisei sau Viseu de Sus au fost “colorate” de beculete.

“Chiar daca iluminatul festiv nu tine de frig sau foame, cetatenii Borsei, copiii in special, ar merita macar in luna cadourilor putina stralucire, de care administratia PSD a Borsei ii priveaza, pe nedrept. Cureaua nu se strange pentru deplasari faraonice in Italia ale unui select dar restrans grup, ci, eventual, pentru intrajutorarea celor mai putin favorizati de soarta”, spune Horatiu Dinca.

Intr-un alt comentariu la postare se arata ca “e in doliu PSD si primarul nostru e tot in doliu! Nici in Baia Borsa nici o luminita de sarbatori! Au agatat patru instalatii intre stalpi si gata, nici macar nu le-au aprins. Rusine lor”.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *