Box: Bute se bate cu Pascal duminica dimineata

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Lucian Bute va lupta duminica dimineata cu Jean Pascal, in direct la Digi Sport 1 (ora 6:00), dar duelul celor doi a inceput inca de la conferinta de presa oficiala si a continuat apoi in studioul unei televiziuni din Montreal. Pascal l-a acuzat pe roman ca din cauza lui nu e in acest moment campionul lumii, scrie rtv.net.

Cei doi pugilisti au fost invitati de catre ATV Sports la un dialog in direct si dupa un inceput al discutiilor civilizat, Jean Pascal a incheiat cu acuzatii la adresa lui Bute: „Atunci cand am semnat contractul pentru meciul de anul trecut, erai deja accidentat. Mi-am anulat o lupta pentru titlul mondial cu Chad Dawson pentru a le face pe plac partenerilor. Daca nu s-ar fi intamplat asta, acum eram campionul lumii”, a spus canadianul de origine haitiana.

Bute n-a ramas dator si a replicat taios ca Pascal a ales sa se bata cu el pentru bani: „Da, accidentarea exista si am decis sa nu o agravez. Am luat decizia potrivita. Jean, ai avut un motiv mai bun decat dragostea pentru fani, pentru care ai acceptat lupta. Motivul au fost 2 milioane de dolari.”

„Cu tine accidentat puteam sa lupt, si cu Dawson si cu tine, asa ca as fi castigat inca 2 milioane de dolari”, a replicat Pascal.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2