Box: Meciul revansa intre Tyson Fury si Deontay Wilder va avea loc pe 22 februarie 2020

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Boxerul britanic Tyson Fury a anuntat ca meciul revansa impotriva americanului Deontay Wilder, campionul mondial en titre la categoria grea, versiunea WBC, va avea loc anul viitor, pe 22 februarie, informeaza Reuters, titreaza Agerpres.

Fury (30 ani) este singurul pugilist pe care Wilder nu a reusit sa-l invinga, cei doi terminand la egalitate, in luna decembrie 2018 la Los Angeles. Britanicul a controlat lupta, insa a fost trimis la podea de doua ori, ultima oara in repriza a 12-a.

“Meciul revansa a fost confirmat si semnat. Va fi pe 22 februarie”, a declarat Fury cu ocazia unui eveniment desfasurat la Teatrul Alhambra din Bradford (Anglia).

“De aceasta data, il voi trimite eu la podea. Acum nu am mai stat departe de ring timp de trei ani si nici nu am mai facut abuz de alcool”, a adaugat el.

Deontay Wilder (33 ani), care urmeaza sa-si apere centura de campion intr-un meci revansa cu Luis Ortiz, a anuntat in luna mai ca il va infrunta pe Tyson Fury dupa lupta impotriva cubanezului. Fury a disputat ultimul sau meci in luna iunie, cand l-a invins in doar doua reprize pe germanul Tom Schwarz, in cadrul unei gale desfasurate la Las Vegas.

Foto: talkSport

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2