BPN al PNL se reuneste luni pentru a decide candidatii la alegerile locale

Reclame home 1
Reclame home 1

Biroul Permanent National al PNL se reuneste luni pentru a decide candidatii la alegerile locale in toate judetele si in Bucuresti, transmite AGERPRES.

Potrivit unei informari de presa, BPN al PNL se reuneste luni, incepand cu ora 11,00, iar la sedinta sunt invitati sa participe candidatii liberali la functiile de presedinti de consilii judetene si de primari ai municipiilor resedinta de judet.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat la inceputul acestei saptamani ca a fost convocat BPN pentru luni, tema principala fiind aceea de a decide candidatii la alegerile locale.

“Am convocat Biroul Politic National pentru a decide candidatii in toate judetele si in municipiul Bucuresti”, a spus Orban.

Intrebat care sunt ratiunile pentru care PNL va sustine candidaturile lui Nicolae Robu, la Primaria Timisoara, si Thuma Hubert, la presedintia CJ Ilfov, el a raspuns: “Orice explicatii legate de candidati va voi sta la dispozitie dupa ce se iau deciziile in Biroul Politic National. Pana atunci, este vorba de niste propuneri care sunt formulate de filialele judetene”.

Sambata, Biroul Permanent Judetean al PNL Iasi a aprobat candidatura lui Mihai Chirica la functia de primar al municipiului Iasi, precum si candidatura ministrului interimar al Mediului, Costel Alexe, pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2