BRACONAJ LA BORȘA – Șofer oprit cu focuri de armă (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Focuri de armă în această dimineață la Borșa pentru prinderea unui șofer care nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Punctului de Frontieră Vișeu de Sus. Vizat pentru un control a fost un autoturism marca Mitsubishi fără plăcuțe de înmatriculare, care circula pe un drum forestier, de la frontiera de stat spre interiorul țării, pe direcția orașului Borșa.

„Șoferul nu a oprit la semnalele regulamentare și nici la somațiile polițiștilor de frontieră, continuându-și deplasarea în mare viteză, fapt pentru care au fost trase trei focuri de avertisment în plan vertical. După câțiva kilometri o altă patrulă a poliției de frontieră a încercat sa-l oprească, dar nici de această dată conducătorul auto nu s-a oprit, fapt pentru care, in conformitate cu prevederile legale, lucrătorii noștri au tras un foc de arma spre pneurile mașinii. În acel moment, șoferul a virat brusc pe un drum lăturalnic, iar la puțin timp, la trecerea peste un pod, mașina s-a răsturnat”, a declarat Iulia Stan, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației.

La volanul mașinii se afla un maramureșean de 35 de ani. Șoferul nu prezenta leziuni majore şi nu a dorit asistenţă medicală.
Autoritățile de frontieră susțin că „în urma unui control sumar asupra mijlocului de transport au fost observate în interiorul autoturismului păr de animal și pete de sânge, indicii privind săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic. Totodată, s-a mai constatat că persoana în cauză are dreptul de a conduce anulat. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Viseu de Sus, în cooperare cu reprezentanţi ai Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase al IPJ Maramureş”.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2