UPDATE: Braconaj Muntii Rodnei – Suspectii, arestati preventiv

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

arma-vanatoareUPDATE: Cei doi barbati din Borsa, retinuti de politisti pentru 24 de ore, in urma perchezitiilor efectuate ieri intr-un dosar penal privind braconarea din Parcul National Muntii Rodnei, au fost prezentati instantei care a dispus pe numele lor arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile.

Politistii continua cercetarile pentru comiterea infractiunilor de braconaj cinegetic, uciderea speciilor de fauna salbatica protejate, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz de arma letala.

Doi barbati din Borsa au fost retinuti pentru 24 de ore si sunt cercetati pentru comiterea infractiunilor de braconaj cinegetic, uciderea speciilor de fauna salbatica protejate, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz de arma letala.

In cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal privind braconarea in cursul lunii iunie a unui exemplar de interes cinegetic din specia capra neagra din Parcul National Muntii Rodnei, politistii au efectuat ieri, in baza unor mandate emise de instanta, noua perchezitii domiciliare pe raza orasului Borsa si a comunei Moisei.

Sub coordonarea procurorului de caz, la actiune au participat 63 de politisti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, investigatii criminale, ordine publica, investigarea criminalitatii economice si criminalisti, sprijiniti de luptatorii Serviciului de Actiuni Speciale.

In urma perchezitiilor efectuate, politistii au identificat si indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor 112 kg carne de vanat, doua lunete pentru arme de vanatoare, doua cartuse cu glont, un trofeu provenit de la un exemplar de cerb carpatin precum si alte bunuri. De asemenea, a fost ridicata suma de 53.000 de lei. Toate bunurile ridicate urmeaza sa fie supuse unor constatari criminalistice balistice respectiv expertizei medico – veterinare.

Un tanar de 23 de ani si un barbat de 46 de ani, ambii domiciliati in Borsa, au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentati Judecatoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventiva.

Politistii continua cercetarile si la finalizarea lor vor dispune masuri legale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *