Brad Pitt a cerut instantei custodia comuna a copiilor sai cu Angelina Jolie Pitt

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

brad-pitt-angelina-jolieActorul Brad Pitt a adresat vineri o cerere judecatorului in care a cerut custodia comuna a copiilor sai cu Angelina Jolie Pitt, ca raspuns la actiunea de divort declansata de sotia sa la 20 septembrie, scrie sambata The Hollywood Reporter citand Associated Press, informeaza AGERPRES.

In cererea de divort formulata in septembrie Angelina Jolie Pitt ceruse custodia deplina a celor sase copii ai cuplului care au varste intre 8 si 15 ani.

Custodia copiilor este cel mai dificil punct al divortului celor doi actori dupa cei doi ani de casnicie si 12 de relatie. Autoritatile americane investigheaza momentul invocat in cererea de divort de Angelina in care Brad Pitt ar fi avut o disputa cu membrii ai familiei sale in timpul unei calatorii cu avionul personal la jumatatea lunii septembrie. Cuplul a obtinut un acord temporar privind custodia copiilor in baza caruia actorul american isi poate vizita copiii pe durata investigatiei unei agentii de protectie a copiilor din Los Angeles.

Rezultatele finale ale anchetei pot influenta acordarea custodiei de catre judecator, chiar daca de obicei curtile de judecata din statul California sunt in favoarea custodiei comune.

In cererea pe care Brad Pitt a adresat-o vineri judecatorului nu sunt specificate detalii concrete cu privire la divortul cuplului, insa actorul invoca diferente ireconciliabile si nu face referire la vreun acord prenuptial care ar putea stabili cum isi impart cei doi bunurile. Brad Pitt face trimitere la data de 15 septembrie, ca fiind ziua separarii cuplului, la doar o zi dupa presupusa altercatie din avion cu fiul sau Maddox, in varsta de 15 ani.

Brad Pitt si Angelina Jolie au vandut recent o proprietate in New Orleans pentru suma de 4,9 milioane de dolari. Actorul poate fi vazut din 23 noiembrie pe marile ecrane alaturi de Marion Cotillard in thrillerul ”Allied”, iar Angelina Jolie Pitt a incheiat in acest an filmarile la cel de-al patrulea film al sau, in calitate de regizoare, ”First They Killed My Father” despre regimul khmerilor rosii din Cambodgia.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *