Brasovean prins in flagrant de politistii din Viseu de Sus in timp ce transporta cu autoturismul obiecte de imbracaminte contrafacute

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

La sfarsitul saptamanii trecute, politistii din Viseu de Sus au oprit pentru verificari un autoturism condus pe strada 22 Decembrie din oras. La volan a fost identificat un barbat in varsta de 44 de ani, domiciliat in municipiul Brasov.

In urma controlului, in autoturism au fost gasite 157 de articole de imbracaminte si incaltaminte (tricouri, imbracaminte sport, veste, pantaloni, geci, camasi, costume de barbati) care aveau insemnele unor marci celebre si care urmau a fi comercializate pe raza orasului. Intrucat barbatul nu detinea documente legale de provenienta, bunurile depistate au fost indisponibilizate, potrivit IPJ Maramures.

Totodata pe numele barbatului politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *