BREAKING NEWS! Aeroportul International a fost inaugurat in Baia Mare. Primul zbor, un succes

Sarbatoare mare in Maramures. Sute de mii de locuitori ai judetului traiesc clipe de senzational delir, dupa ce au aflat ca vor putea zbura direct din Baia Mare catre Italia, Franta, Anglia si alte zone pitoresti ale planetei. Acum, lunga lor asteptare s-a sfarsit. Incredibilul s-a produs chiar sub ochii lor. Aeroportul International a fost inaugurat. E drept, cu mai putin fast decat s-ar fi cuvenit pentru un astfel de moment. Dar s-a deschis, acesta fiind singurul lucru care conteaza.

Cativa cititori ai ZiarMM, cuprinsi de frenezia momentului, nu si-au putut stapani emotiile si ne-au trimis pe adresa redactiei fotografii de la evenimentul petrecut intr-o atmosfera incarcata de semnificatii, intre balariile din imediata vecinatate a magazinului Auchan. Pititi dupa mormanele de moloz din zona, entuziastii care au admirat pe viu clipa lansarii oficiale a pistei aeroportului au gustat pe deplin surpriza pregatita de organizatori, acestia renuntand la locatia din indepartatul Tauti in favoarea Baii Mari.

Trebuie sa mai precizam faptul ca primul zbor a fost unul reusit, pe pista de iulisti si brusturi aterizand cu succes un elicopter ce l-a avut la bord pe unul dintre directorii magazinului Auchan. Acesta din urma s-a aratat surprins de faptul ca Judetul Maramures s-a tinut de cuvant si a deschis intr-un final aeroportul mult visat, in timp record, mai ales ca inca nu a facut rost de cele trei milioane de euro necesari investitiei.

Directorul francez a apreciat foarte tare faptul ca Maramuresul reuseste sa finalizeze cu succes lucrari de mare anvergura, chiar fara bani, iar la plecare a dat asigurari ca va propune autoritatilor din tara prietena Franta modelul de aeroport in varianta bio, care presupune costuri reduse, singurele dotari necesare fiind o motocositoare pentru indepartatul buruienilor si o stropitoare manuala pentru deratizare si dezinsectie.

Uram si noi viata lunga ineditului aeroport, iar temerarilor care se vor incumeta sa aterizeze si sa decoleze le dorim zboruri linistite.

Ciprian DRAGOS

Textul de mai sus este un pamflet. In schimb, fotografia este autentica. La fel si informatia. Vizita directorului Auchan a avut loc, iar elicopterul cu care s-a deplasat a aterizat in apropierea magazinului din Baia Mare.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1