BREAKING NEWS: Mircea Dolha si-a dat demisia din fruntea PNL Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Mircea Dolha nu mai este presedintele PNL Maramures.

Dupa cateva luni de scandal, liderul liberal a hotarat sa-si dea demisia din fruntea partidului.

La finele lui 2016, Dolha a parasit sedinta PNL Maramures cu scandal, majoritatea celor prezenti cerandu-i demisia. Cu toate acestea, fostul deputat a ramas pe pozitie.

Vom reveni cu amanunte.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. ioan

  Felicitari cat caru’ prietene ca ai reusit sa faci de tot cacatul acest partid aproape neonazist,, care se incearca a fi condus de werner imbecil,, deci precum v-am prezis soarta pnl soarta taranistillor.. voi umblati numai cu mismari insa grav este ca nu aveti oameni adica ,, gorghiu, turcan, predoiu, busoi, werner,etc etc fara taietorii de salarii si pensii erati morti de mult dar si asa… neste nulitati fara precedent…. aveti totul pregatit numai sa aruncam pamant pe voi ,,, o sa va pomenim in veci !!!!

  Reply
 2. Danny

  In sfarsit a luat o masura inteleapta. Asteptam si demisia lui Man ,ca sa scape liberalii din Maramuresi de doi oportunisti notorii,mari amtori de jocuri deculise si sustinatoir redutabili ai mamtei Chereche ipentru parlamentare.Niste politicieni de taraba ,care nu au nimic in comun cu v alorile liberale.

  Reply
 3. jolty

  Liberalii se duc la vale si au sanse sa ajunga sub 10 %,mai ales daca ii va pastori in continuare presedintele,gorghiu,turcan,predoiu si mai ales adormitii gen busoi,orban,total necarismatici.In acest judet specimene gen Man,Ciceu si Dolha ne-au dus la fundul prapastiei,suntem in groapa,platforma industriala din Tautii Magheraus fierbe,dupa ce firmele germane isi trateaza muncitorimea ca pe niste sclavi si grevele spontane apar ca ghioceii in luna Martie.Probabil datorita salariilor mari si a conditiilor minunate oferite.Sa mai spuna cineva ca iesirea in strada a multinationalelor din Capitala,ca in provincie e populimea cu salariul minim,nu se datoreaza maririi salariilor,ceea ce pune firmele straine sa taie tot,primele de 8 Martie,de Paste si Craciun si taierea salariilor.

  Reply
  1. cornel

   Pai Dolha a sustinut,ca si Zetea de altfel,ca judetul asta nu are nevoie de parcuri industriale asa incat baimarenii care lucreaza pe salariul minim in Tautii Magheraus sau in zona Margeanului-Motorului,ar trebui sa-i viziteze cu oua clocite atat pe liberali cat si pe pesedisti,deoarece au avut interese sa nu vina investitori,iar muncitorimea sa fie captiva la niste firme ciurii-burii.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *