Brexit: ”Aveti incredere in mine”, cere Theresa May

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Premierul britanic, Theresa May, a dat asigurari ca este in masura sa obtina un acord bun privind Brexitul, intr-un moment in care cauta sa rezolve disensiunile din cadrul guvernului sau legate de cea mai buna cale de urmat in acest dosar, relateaza duminica AFP, informeaza AGERPRES.

Administratia sa conservatoare este divizata in ce priveste modelul de acord vamal pe care Marea Britanie urmeaza sa il aiba cu Uniunea Europeana dupa iesirea din UE.

Diviziunile au izbucnit la lumina zilei saptamana trecuta cand ministrul de externe Boris Johnson a calificat ca „nebunesc” un proiect de uniune vamala pentru post-Brexit sustinut de Theresa May.

Premierul insa a insistat: „Puteti avea incredere in mine”.

„Drumul pe care sunt pe punctul de a-l defini este drumul care va duce la Brexitul pentru care oamenii au votat”, a scris ea in Sunday Times.

„Voi avea nevoie de ajutorul si sprijinul vostru pentru a ajunge acolo. In schimb, angajamentul meu fata de voi este simplu: Nu va voi abandona”, a subliniat ea.

Pentru Theresa May, acordul cu UE trebuie sa protejeze Constitutia britanica, integritatea economica si sa respecte acordurile de pace cu Irlanda de Nord.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2