BRIAN CRISTIAN, PUS LA ZID DE ȚĂGÂRLAȘ – USR a aruncat țara în criză

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Am aflat cu toții că Dacian Cioloş a fost desemnat pentru funcția de prim-ministru și mandatat să formeze un nou guvern. Evident că au început să își dea cu părerea politicienii locali ai USR, dacă altceva nu au de făcut. Printre ei și Brian Cristian, cel care se plângea zilele trecute că oamenii nu vor să vorbească pe stradă cu politicienii. În numele USR el spune că partidul este pregătit să își asume „responsabilitatea guvernării și să inițiem imediat negocieri cu PNL și UDMR pentru un guvern care să scoată România din criză”.

În opinia acestui deputat, un guvern USR-PNL-UDMR cu un nou prim-ministru și cu un program de guvernare, care să fie respectat de partenerii de coaliție este cea mai bună soluție.

Replica a venit din partea liberalilor maramureșeni, prin vocea lui Cristian Niculescu Țăgârlaș: „Domnule deputat, acum câteva luni eram mafia galbenă, acum suntem frecventabili?! Eu cred că USR a aruncat țara în criză pentru a-l înscăuna pe Cioloș prim ministru. USR este cinic, nu contează situația României, contează doar funcțiile pentru stimabili USR- isti”.

Dragoș HOJDA

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2