Brigada Rutieră: 97 de sancţiuni, aplicate în două zile, pentru deficienţe tehnice ale autoturismelor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Poliţiştii rutieri au aplicat, în două zile, 97 de sancţiuni pentru deficienţe tehnice, în urma controlului a 165 autovehicule, informează AGERPRES.

„Pentru diminuarea nivelului de victimizare a populaţiei prin accidente rutiere care au principala cauză de producere defecţiunile tehnice ale vehiculelor, precum şi în scopul dispunerii măsurilor legale corespunzătoare şi implicit al diminuării disconfortului fonic produs de autoturismele/motocicletele cărora le-au fost efectuate modificări ale sistemului de evacuare, în perioada 22-23 mai, Brigada Rutieră a organizat activităţi de control în trafic în colaborare cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român. Au fost controlate 165 autovehicule şi aplicate 103 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 98.000 lei”, informează Brigada Rutieră într-un comunicat transmis, duminică, AGERPRES.

Din totalul sancţiunilor, 97 au fost aplicate pentru deficiente tehnice, 23 pentru modificări ale sistemului de evacuare a noxelor (din care cinci motociclete), două pentru modificări neomologate aduse autovehiculelor şi una pentru defecţiunea mecanismului de direcţie.

În cadrul activităţilor de control, a fost constatată o infracţiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi au fost reţinute trei permise de conducere.

„De asemenea, au fost retrase 41 certificate de înmatriculare (şapte la motociclete) pentru defecţiunile tehnice constatate cu sprijinul inspectorilor din cadrul Registrului Auto Român, trei seturi de plăcuţe de înmatriculare şi au fost dispuse patru imobilizări ale autovehiculului”, arată sursa citată.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2