Buceschi: Sunt multumit cu egalul, dar mi-as fi dorit mai mult//Minaur-Corona Brasov 27-27

Sala Polivalenta “Lascar Pana” din Baia Mare a fost sambata gazda partidei dintre CS Minaur si Corona Brasov, joc din cadrul etapei a 9-a din Liga Florilor la handbal feminin. A fost un meci echilibrat, cu o prima repriza in care echipa Brasovului a fost mai buna dupa, dar in partea a doua fetele de la Minaur au strans randurile, s-au aparat mai bine si au fructificat mai multe oportunitati.

Oricare dintre echipe putea obtine victoria, iar acest lucru a fost evidentiat si de catre cei doi tehnicieni la finalul partidei.

Ion Craciun, antrenor principal Corona: “Dupa cum au decurs lucrurile sunt multumit cu egalul, pentru ca noi am gresit in situatii foarte bune. In momentul in care am fost sase contra sapte am avut situatii clare de finalizare si atunci ne-am grabit. Se vede tineretea unora dintre fete. Ma bucur ca-si doresc si ca se bat. Acesta este primul pas pe care l-am facut la Brasov, e drept, dupa un an de zile. Avem obiectiv 1-6. Inainte sa incepem competitia, toata lumea ne dadea pe 8-9. Selectia asta nu este facuta intamplator. Se munceste serios la Brasov.”

Cristina Laslo, Corona: “Nu sunt multumita cu egalul, pentru ca eu imi doresc intotdeauna victoria, mai ales in deplasare. Le-am condus toata prima repriza si am crezut ca putem luat cele trei puncte. Se putea si invers, dar eu imi doresc pentru echipa mea victorie in orice meci. Sa fim cat mai sus la final de campionat. Cu CSM Bucuresti, miercuri, ne dorim sa castigam, asa cum ne dorim cu orice adversar. Imi doresc, daca merg la Cupa Mondiala, sa ne simtim bine in teren, sa aratat o figura frumoasa, sa aratam ca o echipa puternica si sa incercam o calificare la Jocurile Olimpice.”

Costica Buceschi, antrenor principal CS Minaur: “Sunt multumit cu egalul, dar mi-as fi dorit mai mult. Tinand cont ce s-a intamplat pe parcursul meciului, egalul este foarte bun pentru noi. Am inceput timorati, am jucat foarte prost pe faza de atac, iar la pauza am schimbat putin si turatia si discursul, iar acest lucru s-a vazut. Am foriat 7 cu 6, am dat cateva goluri de-afara prin Lisewska. Trebuie s-o felicit, pentru ca este primul ei meci adevarat in sezonul asta si ne-a ajutat. Cred ca am fi avut o sansa mai mare daca la 25-23 marcam atacul acela si ne duceam la trei goluri. Trebuie sa ne multumim cu ceea ce am reusit, pentru ca am reusit un punct mare in fata unei echipe care este mult mult peste noi, din toate punctele de vedere. Fetele s-au autodepasit. Gandurile noastre sunt acum la meciul cu Slobozia, pe care trebuie sa-l castigam pentru a putea pregati restul sezonului mai linistiti.”

Oana Bondar, Minaur: “Sunt multumita de rezultat, daca avem in vedere ca in prima repriza am fost conduse cu trei goluri. Am avut o repriza a doua mai buna, am inceput sa ne intelegem mai bine in aparare. La fel de bine puteam pierde meciul, cum la fel de bine puteam sa castigam. Un egal e mai mult decat nimic. Am jucat cu o echipa foarte puternica. Urmeaza meciul cu Slobozia si vom avea un meci greu, asa ca trebuie sa ne mobilizam pentru a putea castiga.”

Informatii: minaur.ro

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1