BUGET BAIA MARE – Bani pentru drumul la Izvoare, Casa Iancu sau pentru pasajele Italsofa și Clubul Văcarilor

Baia Mare are de ieri buget pe anul în curs, iar printre proiectele pentru care s-au alocat sume de bani se numărăr și cele referitoare la pasajele Italsofa și Clubul Văcarilor sau cel privind refacerea drumului care merge la Izvoare, mai ales că acum acolo avem pârtie de schi.

Conform votului, s-au alocat anul acesta 50.000 lei pentru Pasaj rutier zona Independenței intersecție cu strada Europa, 100.000 lei pentru Modernizare și reabilitare pod peste râul Săsar, strada Europa, 100 000 lei pentru Drumul Județean 183 – Izvoare DN18, proiect care este inclus la finanțare prin Programul Național deInvestiţii ”Anghel Saligny”, 1 450 000 lei pentru Varianta Ocolitoare pentru Municipiul Baia Mare. S-au mai alocat 100 000 lei pentru Pasaj Clubul Văcarilor,  100 000 lei pentru Pasaj Italsofa, 400.000 lei  pentru operaționalizarea blocului operator chirurgie cardiovasculară, prin achiziționarea aparaturii medicale necesare, în baza unui parteneriat cu Spitalul Județean Baia Mare. În plus, s-au alocat 50.000 lei pentru Poligonul auto-moto al orașului sau 200.000 lei pentru proiectul de expropriere și reabilitare a Casei Iancu de Hunedoara.

Toate acestea cu precizarea că dacă situația o va cere atunci se vor solicita suplimentarea acestor sume la rectificările bugetare din acest an.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu