Bugetul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare a fost rectificat cu 1,6 milioane de lei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri, 18 septembrie, cu începere de la ora 10:00, în sistem videoconferință a avut loc ședința ordinară a Consiliului Județean Maramureș. În cadrul acesteia s-a supus la vot 13 proiecte de hotărâre și șase puncte suplimentare. Cel mai important proiect a fost rectificarea bugetară pentru anul în curs. În acest context bugetul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare a fost rectificat cu 1,6 milioane de lei.

”S-a rectificat, astfel, bugetul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare cu suma de 1.6 milioane lei, ca urmare a majorărilor contractelor încheiate cu Casa de Asigurări de Sănătate sau cu Direcția de Sănătate Publică”, s-a precizat în comunicatul de presă transmis de Consiliul Județean Maramureș.

De asemenea, s-au mai alocat, supliementar, 100 de mii de lei pentru Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare, în vederea dotării cu patru sterilizatoare de carte. Totodată 300 de mii de lei ajung la proiectului „Mara Strategy”, pentru actualizarea Planului de Amenajare a Teritoriului Județean.

A fost aprobată și promovarea în parteneriat a proiectului „Consolidarea capacităţii de gestionare a crizei sanitare COVID-19 prin dotarea Spitalului Judeţean de Urgență „Dr. Constantin Opriş Baia Mare”, propus spre finanţare prin POIM 2014-2020. Prin acest proiect se urmărește decontarea din fonduri structurale a echipamentelor medicale şi de protecţie medicală, ce au fost achiziţionate şi vor fi achiziţionate pentru satisfacerea nevoilor urgente ale Spitalului Judeţean de Urgență „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, generate de actuala criză COVID-19.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2