Bulevardul Independentei, asfaltat in timp record, receptionat cu fast, dar nemarcat

home camp2
home camp2
home camp2

Nimeni nu contesta necesitatea reabilitarii principalelor artere de acces in municipiu. E si normal sa fie refacute caci constituie cartea de vizita a fiecarui oras. Problema se naste atunci cand dupa ce anuntam festivist cu presa dupa noi ca am mai bifat un obiectiv important si inca in timp record, lucrarea este departe de a fi finalizata.

In speta este Bdul Independentei, care a fost reasfaltat de la sensul giratoriu din zona Dacia Service si pana la intrarea pe drumul european E58, in dreptul strazii Branduselor. De fapt s-a turnat doar un strat de asfalt fara, insa a se amenaja si zona de langa carosabil, iar ceea ce este si mai grav, la intersectia strazilor Europa cu E58 nimeni nu s-a gandit sa faca si un sens giratoriu, absolut necesar pentru a reglementa traficul dintr-o intersectie extrem de aglomerata.

Daca pentru transportatorii care vin spre municipiu este usor sa iasa de pe drumul european si sa vireze dreapta pe strada Europa, cei care vor sa intre pe drumul  reabilitat venind de pe strada Europa asteapta minute in sir cu tirurile, pentru a putea vira la stanga peste axa drumului.

Si mai este ceva, normele si standardele in vigoare mentioneaza obligativitatea marcarii carosabilului inainte de receptie, ori situatia reala vizibila din fotografii arata cu totul altceva! Asa ca mai usor cu taiatul panglicilor, caci pianul este dezacordat.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

3 Comments

  1. chupaccabra

    e o prostie intersectia respectiva fara sens giratoriu, s-ar realiza in maxim o saptamana si ar regulariza traficul. pacat ca nu ii duce capul pe cei responsabili.

    Reply
  2. M.

    De ce sa-l marcheze? Sa aleagă participanții la trafic câte benzi de circulație sunt. Așa este in Romania, iar Baia Mare nu face excepție.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *