Bunuri contrafacute, ce poarta numele unor marci de renume, descoperite de politistii de frontiera la Sighetu Marmatiei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In data de 17 mai, in jurul orei 11.30, un echipaj mobil de la Sectorul PF Sighetu Marmatiei, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a oprit pentru control pe raza municipiului Sighetu Marmatiei, un autoturism marca Volkswagen Pasat, cu numar de inmatriculare specific Frantei, condus de Costel V., in varsta de 29 ani. In autoturism se mai afla, in calitate de pasager, un tanar in varsta de 16 ani, ambii domiciliati pe raza judetului Ialomita.

„In urma controlului efectuat asupra masinii, politistii de frontiera au descoperit mai multe articole de imbracaminte si mai multe parfumuri care purtau numele unor marci de renume, pentru care cele doua persoane nu au putut prezenta nici un document de provenienta.

Drept urmare persoanele in cauza, impreuna cu marfa descoperita au fost duse la sediul politiei de frontiera in vederea continuarii cercetarilor.

In urma verificarilor efectuate, colegii nostri au constatat ca marfa descoperita este susceptibila a fi contrafacuta, iar in urma inventarierii acesteia a rezultat cantitatea de 78 articole de imbracaminte si 16 parfumuri”, se arata intr-un comunicat de presa al ITPF Sighetu Marmatiei.

Acestea au fost ridicate in vederea confiscarii iar in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de punerea in circulatie a produselor care poarta indicatii geografice ce indica sau sugereaza ca produsul in cauza este originar dintr-o regiune geografica, alta decat locul adevarat de origine.

La finalul cercetarilor se vor lua masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole