Bunuri cosmetice contrafacute depistate la frontiera. Valoarea acestora se ridica la suma de 26.900 lei


Politistii de frontiera si lucratorii vamali din Siret – ITPF Sighetu Marmatiei au descoperit, intr-un microbuz condus de un cetatean ucrainean, cantitatea de 535 parfumuri si articole cosmetice in valoare de 26.000 lei, care incalca dreptul de proprietate intelectuala.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “S-a prezentat in PTF Siret, pe sensul de intrare in tara, cetateanul ucrainean I.M., in varsta de 44 de ani, conducand un microbuz marca Mercedes-Benz, inmatriculat in Ucraina. In urma verificarilor preliminare, echipa de control a constatat ca acesta transporta mai multe cutii care contineau parfumuri si produse cosmetice.
Totodata, existand suspiciuni cu privire la marfa transportata, politistii de frontiera au efectuat un control amanuntit, in urma caruia au descoperit 535 articole cosmetice si parfumuri, inscriptionate cu numele unor firme cunoscute, produse susceptibile a fi contrafacute.”

Bunurile, a caror valoare daca ar fi fost comercializate ca originale se ridica la suma de 26.900 lei, au fost indisponibilizate de catre lucratorii vamali si predate politistilor de frontiera in vederea continuarii cercetarilor.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In urma celor constatate, cetateanul ucrainean este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale care se impun.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1