Bunuri in valoare de aproximativ 108.000 lei confiscate de politistii maramureseni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In perioada 3-11 noiembrie, politistii maramureseni au organizat 10 actiuni punctuale pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. De asemenea, pe parcursul saptamanii trecute s-a intervenit la peste 170 evenimente de natura judiciara sau privind siguranta publica si rutiera.

In cadrul actiunilor organizate au fost identificate 33 de persoane banuite de comiterea de infractiuni, au fost depistate doua persoane declarate disparute si a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore si ulterior masura arestarii preventive fata de trei persoane.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 83 de sanctiuni contraventionale, cele mai multe pentru abateri de la legislatia privind circulatia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost in valoare de aproximativ 27.000 lei. De asemenea au fost confiscate bunuri in valoare de aproximativ 108.000 lei

Totodata, politistii au intervenit pentru solutionarea a 15 accidente de circulatie produse pe drumurile publice de pe raza judetului, iar in cadrul actiunilor organizate au fost constatate 15 infractiuni rutiere, cele mai multe pentru consum de alcool, au fost retinute 55 permise de conducere si au fost retrase 34 certificate de inmatriculare.

Politistii atrag mereu atentia asupra importantei respectarii normelor rutiere. Si in aceasta saptamana vor fi prezenti zilnic pe drumurile publice din judet, in cadrul unor actiuni de amploare desfasurate pentru siguranta participantilor la traficul rutier.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *