Bunuri sustrase dintr-un magazin din Barsana, recuperate de doi oameni responsabili

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Gradul de implicare civica a maramuresenilor este tot mai crescut, iar numarul cetatenilor parteneri ai politiei in procesul de detectare si rezolvare a problemelor ce afecteaza siguranta unei comunitati, este tot mai mare.

Doi barbati din Barsana, care au pornit in urmarirea unor tineri ce au sustras bunuri dintr-un magazin, reusind sa le recupereze, vor fi recompensati simbolic in cadrul Campaniei de incurajare a spiritului civic: SUNT UN OM RESPONSABIL!, initiata de Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures.

Aseara, in jurul orei 23:30, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag au fost sesizati ca pe raza localitatii Barsana s-a comis un furt dintr-un magazin.

In cadrul verificarilor efectuate, politistii au constatat ca doi tineri au patruns prin efractie in magazin si au sustras bauturi alcoolice, dulciuri, rechizite scolare etc. In momentul in care au pornit cu biciletele spre centrul localitatii Barsana, doi barbati care i-au observat , presupunand ca bagajele contineau lucruri furate, au anuntat politia si au pornit in urmarirea lor, potrivit IPJ Maramures.

Observand ca sunt urmariti, tinerii au abandonat atat biciletele cat si bunurile sustrase, si au fugit. Astfel, toate bunurile au fost recuperate si restituite administratorului magazinului.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comterii infractiunii de furt calificat si continua cercetarile in vederea identificarii autorilor si tragerii acestora la raspundere penala.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2