Bursa Generala a Locurilor de Munca, in Baia Mare: Cand are loc

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vineri 12 aprilie incepand cu ora 9:00, la Casa Armatei din Baia Mare, str. Hortensiei nr. 1, va avea loc Bursa Generala a Locurilor de Munca.

“Pana pe data de 9 aprilie 2019, au fost contactati 140 de agenti economici, 40 dintre ei, confirmand participarea la eveniment. Acestia ofera 560 locuri de munca din care 56, sunt pentru somerii cu studii superioare (ingineri, economisti, specialisti HR, etc).

De asemenea pentru persoanele fara studii superioare sunt disponibile peste 500 locuri de munca in domenii de activitate cum sunt: constructii, comert, metalurgia aluminiului, fabricarea de mobila, fabricarea articolelor de imbracaminte, fabricarea de masini si utilaje, productie articole din ceramica, hoteluri si restaurante, productia carnii, activitati ale agentilor de plasare a fortei de munca, Intretinerea si repararea autovehiculelor).

Acestea sunt date preliminare iar actiunea de inregistrare a angajatorilor care doresc sa participe la Bursa Generala a locurilor de Munca, va continua pana pe data de 11.04.2019. Angajatorii care dispun de locuri de munca vacante pot sa le comunice pe adresa de e-mail a AJOFM Maramures- ajofm@mm.anofm.ro”, spun reprezentantii AJOFM Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *