Miresu Mare: Persoanele aflate in cautarea unui job s-au intalnit cu angajatorii

miresu mare (1)Persoanele din zona Codru-Chioar care se afla in cautarea unui job au participat la o intalnire cu angajatorii, organizata la Scoala Generala cu clasele I – VIII din Miresu Mare, in cursul zilei de joi, 5 februarie. Aproximativ 70 de persoane au participat la intalnirea cu agentii economici, in cadrul careia peste 10 angajatori au oferit posturi in mai multe domenii, respectiv constructii, prelucrarea lemnului si lucrator comercial.

Evenimentul a fost organizat de catre Asociatia Diecezana Caritas Greco Catolic Maramures, in parteneriat cu Primaria Miresu Mare.

“Avem un protocol de colaborare cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures. Ne-am propus sa distribuim la primariile din judet lista locurilor de munca vacante, pentru a-i stimula pe cei care sunt in cautarea unui post”, a declarat Alexandru Codreanu, asistent social al Asociatiei Diecezana Caritas Greco Catolic Maramures.

Reprezentantii Caritas au mentionat faptul ca manifestarea are ca scop identificarea masurilor care ar trebui luate pentru persoanele din mediul rural, aflate in cautarea unui loc de munca. Astfel, intalnirea faciliteaza comunicarea dintre agentii economici si persoanele care frecventeaza cursurile organizate in cadrul proiectului ”Masuri si initiative rurale in regiunea Nord-Vest (MIR)” este de 18 luni, respectiv in perioada 16 mai 2014 – 15 noiembrie 2015.

Persoanele care au participat la eveniment au stat de vorba cu angajatorii, completand CV-uri, in speranta ca vor gasi un job care sa li se potriveasca.

ZiarMM

 

miresu mare (5)
miresu mare (4)

 

miresu mare (3)

miresu mare (2)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1