Bursa locurilor de munca pentru absolventi, in Baia Mare si Sighetu Marmatiei. Cand va avea loc

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures organizeaza, in 20 octombrie, incepand cu ora 9:00, o noua editie a Bursei locurilor de munca pentru absolventi.

Evenimentul se va desfasura, in localitatea Baia Mare la Cercul Militar din strada Hortensiei nr. 1A  si in Sighetu Marmatiei, la punctul de lucru al A.J.O.F.M. Maramures, din strada Al. Ivasiuc nr.17.

„Cu acest prilej, adresam invitatia de a participa la Bursa locurilor de munca pentru absolventi, in egala masura, agentilor economici care dispun de locuri de munca vacante, absolventilor unei forme de invatamant darsi celorlalte categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca.

Cu ocazia acestui eveniment, agentii economici care doresc sa participe la eveniment, au prilejul sa-si selecteze viitorii angajati direct, fara intermediari, in functie de cerintele locului de munca pe care il ofera.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la sediul A.J.O.F.M. Maramures, str. Hortensiei nr 1A, sau la numerele de tel. 0262-227821, fax: 0262-227829 si la adresa de e-mail: stefania.donca@mm.anofm.ro”, se arata intr-un comunicat de presa al AJOFM Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2