Bursa locurilor de muncă pentru tineri în Borșa

Reclame home 1
Reclame home 1

După multă vreme în Orașul Borșa va avea loc o bursă a locurilor de muncă ce va permite locuitorilor din zonă să își găsească mai ușor un job

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș organizează în localitatea Borșa ”Bursa locurilor de muncă pentru tineri”. Evenimentul va avea loc în data de 5 aprilie 2023 la Hotel Corina (str. Libertății 15A) începând cu ora 11.00.  Târgul de joburi este destinat persoanelor sub 30 de ani, dar pot participa și localnici din alte categorii de vârstă care își caută o slujbă sau doresc să o schimbe pe cea actuală.

Bursa locurilor de muncă din Orașul Borșa este organizată după mulți ani și va facilita întâlnirea directă dintre oferta și cererea de pe piața muncii din zonă.

Agenții economici, indiferent de zona județului în care își derulează activitatea, sunt așteptați la evenimentul din Borșa, iar cei care doresc să participe sunt rugați să-și anunțe intenția și posturile vacante la AJOFM Maramureș la tel. 0262.222.251; 0752.086.808; 0747.561.246 sau la adresele de e-mail: pregatitpentruviitor@gmail.com;  ajofm.mm@anofm.gov.ro. Termenul limită este 31 martie.

Participarea este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui job.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole