Bursa pariurilor: In cat timp se va prabusi fostul sediu al Clubului Minaur?

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Dupa ce in luna august 2017, baimarenii au fost anuntati cu surle si trambite ca vor beneficia de un Centru National Sportiv (cu data incerta totusi), Sala „Lascar Pana” trecand in administrarea Ministerului Tineretului si Sportului, iubitorii handbalului au dat acatiste si s-au rugat cu piosenie ca sfintii de toate riturile sa binecuvanteze viitorul sportului local. Doar ca intre cele spuse si cele facute exista diferente majore, adica decidentii una spun si alta fac, sportul ingropandu-se tot mai mult in pamant si uitare.

Pentru Municipiul Baia Mare este mai importanta regula ultimilor ani, luna si specatcolul public la scena, prilej ca sute de mii de lei din bugetul orasului sa fie spalate de apa Sasarului, in actiuni avand ca protagonisti pseudo-vedete obosite, personaje incapabile sa dea emotii nici macar liceenilor aflati in primele randuri.

Iulian Blaga este un fost polisportiv care a jucat fotbal pe stadionul „Constructorul” si handbal pe bitumul de langa strand. Baimarean de bastina si locuitor pe Valea Usturoi, traversa recent parcul Lighet (oare de ce denumirea Regina Maria si nu Vida Gheza sau Hollosi Simon, se intreaba octogenarul?), cand s-a oprit uimit sa priveasca spre cladirea in care a functionat sediul Minaur.

Suparat, el a cerut nepotului sa faca niste fotografii cu telefonul mobil, trimise mai apoi redactiei, alaturi de intrebarea: Oare inca o cladire se va duce de rapa din cauza neglijentei criminale a conducatorilor orasului?

Am verificat pe site-ul Minaur si am gasit doua adrese valide, una pe strada Valea Rosie, nr 26 si a doua pe Bulevardul Unirii, nr 14A. Ambele sunt menite a ne induce in eroare, stiut fiind ca sediul de facto al clubului este pe strada Gheorghe Sincai, in biroul edilului sef, refacut cu pereti de sticla speciala dupa curatirea „plosnitelor” audio . Fotografiile cladirii Minaur din parc arata o stare de abandon si inceputul degradarii, populatia crestin-bruneta incepand deja sa demonteze si valorifice gardurile din metal masiv. Pornind de la experienta manageriala a celorlalate baze sportive preluate de MTS, va invitam sa speculati pe doua variante de raspuns privind viitorul edificiului: in cat timp va fi valorificat si spre ce destinatie cladirea mentionata si cat dureaza pana la paraginirea lui totala…

Mihai POPA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1