Busoi il invita pe Orban la o dezbatere directa despre viitorul PNL

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Europarlamentarul Cristian Busoi, candidat la functia de presedinte al PNL, a afirmat ca si-ar dori o dezbatere directa despre viitorul PNL cu contracandidatul sau, Ludovic Orban.

“Il invit pe Ludovic Orban la o dezbatere directa despre viitorul Partidului National Liberal, in aceasta ultima saptamana de campanie, fie intr-un studio de televiziune, fie intr-o Organizatie PNL in care sa aiba acces mass media interesata de aceasta dezbatere ! Este nevoie de o dezbatere cu fair-play nu doar pentru a ne prezenta programele cu care candidam la Congresul din 17 Iunie, ci si pentru a da un semnal electoratului de dreapta!”, a declarat Busoi, intr-un comunicat transmis duminica AGERPRES.

In opinia lui Busoi, PNL trebuie sa iasa din tacere si sa vorbeasca limpede pentru toti membrii sai si pentru romani.

“E timpul sa ne recapatam identitatea si directia. Motiunea mea, PNL — Partidul Viitorului, se adreseaza tuturor celor care cred, ca si mine, ca putem reaseza Partidul National Liberal in prima linie pe scena politica din Romania”, a mai precizat Cristian Busoi.

Liberalii se reunesc sambata, 17 iunie, in Congres pentru alegerea viitoarei conduceri. Pentru functia de presedinte al formatiunii candideaza Ludovic Orban, Cristian Busoi si Viorel Catarama.

Duminica, 18 iunie, va avea loc Consiliul National de Coordonare al PNL, care va vota Biroul Permanent Executiv al partidului de dupa alegerea noului presedinte al liberalilor.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2