”Butoiul cu pulbere” se joaca, maine, in cadrul Campaniei Nationale Artistii pentru Artisti

Reclame home 1
Reclame home 1

Maine seara, baimarenii sunt invitati sa participe la piesa de teatru “Butoiul cu pulbere”. Spectacolul incepe la ora 19.00. Spectacolul nu este recomandat copiilor sub 15 ani.
De precizat ar mai fi faptul ca ”Butoiul cu pulbere” se joaca in cadrul Campaniei Nationale ARTISTII PENTRU ARTISTI, eveniment organizat de UNITER, aflat la cea de-a 18-a editie, dedicat sprijinirii artistilor cu probleme de sanatate si existenta.

„Butoiul cu pulbere” este o poveste tragi-comica despre oamenii Maramuresului, cel mai nedomesticit tinut romanesc, un loc unde taranii au construit un cimitir vesel in care pana si moartea are mormantul ei, un loc in care se traieste total, se iubeste intens si se moare ca-n filme, un loc unde se face cea mai tare bautura din lume si unde muzica ii insoteste pe oameni de la leagan si pana la mormant.

Aceasta e lumea „salbatica” despre care ne vorbeste spectacolul Teatrului din Baia Mare, o adevarata epopee a dragostei si mortii, a dezradacinarii si a intoarcerii acasa. Iar daca la toate acestea adaugam prezenta obsesiva a muzicii maramuresene, interpretata live de celebrul rapsod popular Marinel Petreus, avem toate ingredientele unui spectacol tulburator, facut sa ne trezeasca la realitate si la viata. Mai mult nici Dumnezeu nu poate cere.

Pretul unui bile teste de 15 lei. Banii care se strang din vanzarea biletelor de la acest spectacol vor fi donati evenimentului organizat de UNITER.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2