Butuza, PSD: „Reforma in PSD trebuie sa inceapa cu recunoasterea si asumarea greselilor!”

PNL

comsin butuza tsd„Voi, maramureseni, baimareni sunteti multumiti de activitatea celor care va reprezinta in administratia publica? Tu ai fi facut altceva? Cum te-ai fi implicat pentru comunitatea ta?”

Reporter: Ce doriti ca membri de partid si ca cetateni?

Cosmin Butuza: „Noi, tineretul social-democrat din Maramures vrem schimbarea modului de a face politica si a felului in care s-a facut pana acum administratie publica, atat in Consiliul Judetean cat si in consiliile locale. Suntem nemultumiti in principal de activitatea consilierilor PSD din Consiliul Local al municipiului Baia Mare”.

Reporter: Concret, ce veti face?

Cosmin Butuza: „In acest sens, noi, tineretul social-democrat vom propune conducerii judetene si celei municipale a PSD ca actualii consilieri municipali sa nu mai faca parte din viitorul Consiliu Local Baia Mare. De asemenea, vom propune si inlocuirea consilierilor judeteni care nu au avut activitate in cei patru ani de mandat.”

Reporter: Va asumati greselile si lipsa de activitate a celor mai sus amintiti?

Cosmin Butuza: „Da, ne asumam greselile ca organizatie, ca partid politic. Dar noi, tinerii din partid, nu am gresit aici! Am aprecia daca cei in cauza ar iesi public si si-ar recunoaste greselile. Politica noastra, a tinerilor, nu este cea a ascunderii sub pres a erorilor facute anterior. Reforma in PSD trebuie sa inceapa cu recunoasterea si asumarea greselilor!”

Reporter: Nu va temeti de reactii sau de anumite sanctiuni din partea partidului?

Cosmin Butuza: „Nu! Clar nu. Ca tineri, vazand ce se intampla, atat in Maramures cat si pe plan national, cred ca schimbarile pot avea loc doar daca noi tinerii din organizatiile si partidele poltice, dar si tinerii care nu fac politica, ne implicam in viata comunitatii noastre. Trebuie sa fim deschisi la comunicare si receptivi la ideile venite din exterior, dar si sa avem curajul sa ne asumam si sa ne recunoastem greselile! Noi, tineretul social-democrat, vrem ca acest demers sa fie preluat atat de celelalte partide politice cat si de comunitate, la nivel de cetatean. Am speranta si cred ca a venit timpul sa incepem schimbarea, dar schimbarea vine in primul rand din noi!”

A consemnat Stefania Miclaus

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Moldovan

    Tovarasul Cosmin Butuza in modul cum a raspuns acestor intrebari nu a facut decat sa insire o serie de vise demult apuse in partidele politice mari in special in PSD, apoi in ceea ce priveste recunoastere greselilor politice este la fel un vis si as vrea sa il intreb modul cum a selectat tineri care urmeaza sa viziteze Consiliul European daca a fost sau nu corect ori a facut selectia in functie de relati ,pile si cumetrii.PSD este intr-un declin la nivel judetean in timp ce in tara creste si asta datorita acestor oameni din conducere atat de la TSD cat si de la seniori.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1