CĂ AȘA E LA NOI- Violatorul din Borșa a fost eliberat fără stirea poliției

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Vedere Borsa

În cadrul cercetărilor efectuate în dosarul penal privind pe bărbatul de 38 ani cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol pe raza orașului Borșa, acesta a fost internat cu acordul lui în Spitalul Sighetu Marmației la data de 02 iunie 2021, în vederea efectuării expertizei psihiatrice.

Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș precizează însă că expertiza psihiatrică nu s-a efectuat, „la data de 08 iunie 2021, bărbatul a fost externat, fără ca organele judiciare să fie anunțate. În aceeași zi, aflând despre externarea din spital, lucrătorii Poliției Orașului Borșa, l-au citat pentru audiere, dar acesta nu s-a prezentat, context în care a fost emis mandat de aducere și nefiind găsit la locul de domiciliu și locurile cunoscute ca fiind frecventate, s-a solicitat emiterea mandatului de arestare preventivă, apreciindu-se că bărbatul se sustrage urmăririi penale. Judecătoria Vișeu de Sus a emis mandat de arestare în lipsă pentru bărbatul de 38 ani”.

Borșeanul este dat acum în urmărire națională și se efectuează activități specifice de căutare. Oamenii legii se tem ca nu cumva acesta să fi părăsit țara. Vă reamintim că borșeanul în cauză este acuzat că ar fi violat două fete, una de 18 ani și una minoră, cele două depunând la poliție plângere împotriva acestuia.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2