Ca-n filme: Fiind in stare de ebrietate, un baimarean si-a pierdut cartusul de tigari si a alertat politia ca a fost talharit

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Nu a fost pentru prima data cand politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au fost alertati cu privire la comiterea unei talharii si au constatat ulterior, in urma cercetarilor, ca fapta nu exista. Factorul comun al acestor sesizari este starea de ebrietate a presupuselor victime, transmite IPJ Maramures.

La fel s-a intamplat si miercurea trecuta cand un barbat a apelat 112 si a sesizat ca in timp ce mergea singur, pe un teren situat intre calea ferata si strada Motorului, din Baia Mare, o persoana necunoscuta l-a lovit si i-a sustras din mana o sacosa in care avea un cartus cu tigari.

Politistii au demarat de indata activitatile specifice pentru prinderea autorului. Barbatul talharit nu putea oferi semnalmentele autorului. Apoi, acesta a refuzat sa fie examinat medical, nu prezenta leziuni vizibile. Tigarile au fost gasite pe traseul pe care a declarat ca a mers.

Pas cu pas, politistii au constatat ca fapta sesizata practic nu exista. Baimareanul, de 57 de ani, a fost sanctionat contraventional conform prevederilor Legii Nr. 61/91 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2