Cadavrul ciobanului disparut in iunie a fost gasit pe Vf. Serban, Bistra

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

In aceasta dimineata, 19 august, purtatorul de cuvant de la Politia Maramures , Florina Metes a comunicat faptul ca ciobanul care a fost declarat ca fiind disparut la sfarsitul lunii iunie a.c., a fost gasit ieri, decedat, in zona Varfului Serban. Persoana care a gasit cadavrul a sunat sambata la 112.

Deoarece echipajele de interventie nu au reusit sa gaseasca locul indicat, sambata, acestea au reluat cautarile duminica, 18 august. Astfel, in cursul serii de ieri, trupul neinsufletit al barbatului a fost dus la morga spitalului din Viseu de Sus.

Florin Metes, purtator de cuvant Politia Maramures: „Barbatul, in varsta de 48 de ani, din comuna Bistra, declarat disparut la finalul lunii iunie a.c., a fost gasit decedat pe un teren accidentat de pe raza comunei Bistra (locul denumit Surii, pe Vf. Serban). Corpul acestuia a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care acesta a decedat.”

Detalii pe acest subiect puteti citi dand click pe link-ul de mai jos.
Foto: ISU Maramures // Ana AVRAM

Maramures: Cadavru descoperit de un cetatean in zona Varfului Serban. Exista suspiciunea ca ar putea fi ciobanul disparut in luna iunie

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2